Inmatriculare auto definitiva

350 Ron

Oferim un serviciu complet pe piata auto din Craiova prin realizarea integrala a inmatricularii masinii tale.
Practic ne ocupam de urmatoarele:
• Asistenta R.A.R( Registrul Auto Roman)
• Traducerea actelor
• Emitere asigurarea auto obligatorie
• Depunere fisa de prima inmatriculare/Contract de vanzare-cumparare auto la Fisc pentru inregistrare la plata impozitului- Oficiul taxe si impozite
• Achitam in numele tau chitantele
• Creare si analiza dosar inmatriculare ( trei copii dupa cartea identitate, o copie la taxe si impozite, una la ANAF, una la Politie, trei copii dupa buletin, copii dupa fiscal, o copie a asigurarii RCA, copii dupa chitante )
• Depunere dosar complet la serviciul de inmatriculari unde se plateste 40 ron sau 85 ron pentru placute personalizate.

Inmatriculare auto provizorie

150 Ron

Autorizatia provizorie de circulatie permite inscrierea in circulatia pe drumurile publice a unui autovehicul pe o perioada determinata si doar in anumite conditii. Astfel, aceasta se poate obtine doar pentru masinile noi sau cumparate la mana a doua, care se afla la prima inmatriculare auto in Romania. Are valabilitate de 30/60/90. Serviciul nostru de inmatriculare auto provizorie cuprinde intocmirea dosarului, plata taxelor,emitere RCA, depunerea dosarului la Serviciul de Inmatriculari Auto, precum si ridicarea autorizatiei si a placutelor cu numar provizoriu, cu predarea catre d-voastra.

Obs.
Preturile includ programarea si asistenta R.A.R ,intocmirea formularelor / dosarelor necesare inmatricularii autoturismului.
Preturile nu includ contravaloarea taxelor ce trebuiesc achitate, in numele d-voastra, in vederea efectuarii serviciului dorit (de exemplu: taxa de numar preferential, RCA etc) sau eventuale deplasari in alte orase.

Contact

CONSTANTIN MARIAN – INTERMEDIAR IN ASIGURARI P.F.A.
CUI 37298047, F16/463/2017
Adresa:Craiova, Str. Amaradiei, nr 18 (vis-à-vis de biserica)

Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic!