Despre noi

pret1.html

"Acte-inmatriculare.ro – prietenul tau in materie de birocratie auto!"

"

Suntem o echipa entuziasta, care activeaza in piata actelor auto din Craiova, realizand servicii profesionale, intr-un timp cat mai scurt si fara costuri suplimentare din partea clientului
Selectarea serviciilor este prioritara pentru noi, ajung astazi la o gama variata , care cuprinde: crearea completa a dosarului de inmatriculari auto, identificare RAR, asigurari auto Romania, radieri auto, duplicat acte, traduceri autorizate si nu in ultimul rand contracte de vanzare-cumparare auto.
Consideram ca avem o misiune importanta in evolutia serviciilor profesionale de inmatriculari auto!
Suntem intr-o continua dezvoltare si optimizare a serviciilor oferite, iar portalul acte-inmatriculare.ro este doar unul dintre pasii facuti de noi in acest sens.Acte-inmatriculare.ro este un portal de prezentare unde veti gasi cea mai completa si variata oferta de servicii auto si care va ofera posibilitatea de a alege cel mai bun raport calitate-pret vizavi de birocratia sistemului auto romanesc. Portalul a fost creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de transparenta maxima, sa evite drumurile in oras si cozile inutile de la insitutiile statului.
Toate acestea se rezolva printr-un simplu drum la biroul nostru situat pe Str. Amaradiei, nr 18 (vis-à-vis de biserica).
  Lasati bataile dvoastra de cap in grija echipei noastre.

Contact

CONSTANTIN MARIAN – INTERMEDIAR IN ASIGURARI P.F.A.
CUI 37298047, F16/463/2017
Adresa:Craiova, Str. Amaradiei, nr 18 (vis-à-vis de biserica)

Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic!
Program de lucru:
Luni-vineri 8:00-16:00
Luni-Duminca 16:00-20:00 (Pentru urgente!)